Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) pose

Velg Variant

Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) pose

WoW! Handlepose med lange håndtak lagd av 78% resirkulert bomull og 19% resirkulert polyester (150 g/m²). GRS-sertifisert. Totalt resirkulert materiale: 97%. Kapasitet ca. 12 liter.


Pris 40,35 kr


   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Hvit

Merking

Silketrykk på baksiden (240 x 240 mm)

Silketrykk på forsiden (240 x 240 mm)


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

BESTILLING


Om: Colour Square Bag GRS Recycled Cotton (150 g/m²) pose
st




Artikkelnummer 426310
Material Resirkulert bomull;resirkulert polyester
Lengde 38 cm
Bredde 8 cm
Høyde 42 cm
Vekt 95 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.
Lagersaldo 2243 st i lager
Kommande 450 st den 25-04-2024