EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

Velg Variant

EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

RFID beskyttet frontlomme. Lesbar baklomme. Rask tilgang. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 6 lommer for kort og sedler.

EXENTRI Miniwallet er en minimalistisk liten lommebok som rommer akkurat det du trenger. Det innovative og gjennomtenkte designet gir deg det beste av begge verdener; den skannervennlige baklommen lar deg enkelt lese av reise- eller adgangskort direkte fra lommen, mens RFID-blokk teknologien i frontlommen beskytter betalingskortene dine mot elektronisk tyveri. På denne måten kan du reise, sjekke inn og betale enda raskere og sikrere.

Laget av de beste materialer med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Ekte skinn i høy kvalitet, som med tiden vil utvikle en unik patina kun skinn av høy kvalitet kan. Slitesterke sømmer av nylontråd og en innvendig plate i rustfritt stål gir optimal stabilitet og holdbarhet. Lukkes med trykknapp for ekstra sikkerhet. Designet for å vare.

Leveres i en elegant gaveeske. Lommeboken kan preges med logo eller tekst på forsiden, baksiden og på esken. En eksklusiv, unik og holdbar gave som kan brukes daglig i mange år. Registrert design.


Priser
Minste antall: 10 stk.
Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 289,00 249,00 229,00 208,00 183,00 161,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Svart

Merking

Blindpreg

Blindpreg repeat


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

BESTILLING


Om: EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn
st
EXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Artikkelnummer EX MIW 401
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x60x10 mm
Vikt ca. 50 g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.