Paraply Trek

Paraply Trek

Dette er en lett og kompakt reiseparaply. Paraplyen måler kun 17 x 8 cm når den er pakket sammen, og den får dermed lett plass i sekken/vesken. Paraplyen er laget i slitesterkt ripstop-materiale, og den har aluminiumsramme. Den er enkel å slå opp, og pakke sammen.

Paraplyen leveres med egen pakkpose. Farge: sort. Vekt: 206 gram. Åpen paraply: 890 mm. Størrelse pakket: 170 x 80 x 50 mm.


Priser
Minste antall: 1 stk.
Antall 1
Pris/stk 260,00

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall

Størrelser Antall
S
M

Produktfarge

Black


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

BESTILLING


Om: Paraply Trek
st
Lifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Artikkelnummer LV9460-Black
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.