YGÅRDS HUS MED I SKANDINAVIAS STØRSTE PROFILGRUPPERING

New Wave Profile er en gruppering med over 30 selvstendige bedrifter i Norge og ytterligere 160 i resten av Norden. Vi består av uavhengige profileringsselskaper som allerede har etablert et samarbeid med vår hovedleverandør New Wave Group allerede i 1998. New Wave Group er et svensk børsnotert selskap med sterk fokus på profilering og med en meget sterk varemerkeportefølje. Sammen jobber vi for å skape attraktiv og effektiv profilering for de nordiske selskapene.

Ygårds Hus AS ble etablert 6. september 2005.
Våre ansatte har imidlertid arbeidet med profilering til næringslivet i over 30 år.
Med vår brede erfaring, er Ygårds Hus AS en betydningsfull leverandør av Firmagaver og Profileringsartikler til Bedriftsmarkedet.

Vi har som hovedmålsetning å finne riktige produkter, som gjenspeiler de verdier som ditt firma står for, og som gir markedet de signaler som dere ønsker.

Ygårds Hus AS er svært opptatt å vise miljøhensyn, og legger stor vekt på sosiale og etiske krav hos våre underleverandører. Med spesiell vekt på at arbeidstakere som er involvert i produksjon av varer og tjenester vi formidler, har gode arbeidsforhold og arbeidsvilkår, og at våre leverandører opererer i tråd med menneskerettighetene og gjeldende internasjonale og nasjonale miljøkrav og -standarder.

Du er velkommen til å besøke vårt showrom i Nedre Eikervei 26 i Drammen, eller ta gjerne kontakt med oss på telefon eller mail.

Ygårds Hus AS TLF: 90780189
Lasse Ygård, E-mail: lasse@ygaardshus.no
Marianne Astro Ygård, E-mail: marianne@ygaardshus.no
Scott Ygård, E-mail: scott@ygaardshus.noLederskap & kunnskap

Vårt samarbeid skaper ressurser og en felles kunnskapsbank som er direkte brukt til kundenes fordel. Ved å bygge vårt eget internasjonale merke og konsept, får vi også unik kunnskap om denne reisen, det betyr med andre ord; erfaringer vi kan overføre til deg og din bedrift.Trygghet & service

Vi vil at du skal føle deg trygg når du handler hos oss. Uansett levering, kvalitet eller valg av produkt. Vi ønsker også å gi deg best mulig service. Dette klarer vi som følge av profesjonaliteten til våre kontakter og muligheten til å tilby et bredt spekter av tjenester. Vi har oppsummert disse i Full Service Concept.LA OSS KALIBRERE DITT VAREMERKE

Vi lager profilering som folk føler seg komfortabel med, i sine faglige roller. Vi kaller det merkevarekalibrering. Når merkevaren og menneskene som bærer merkevaren lærer av hverandre, lykkes vi og dere.